top of page

Over mij

IMG_9188-2.jpg

Piet van der Leer

Sinds het begin van de fotografie zijn er miljoenen foto’s gemaakt. Dit alles om een bepaald moment of om geschiedenis vast te leggen. Probeer je tussen al dit fotogeweld maar eens te onderscheiden.  En probeer maar eens een foto te maken die op de een of de andere manier al niet bestaat. Dat is nou precies wat ik probeer te doen. Een foto maken waarbij je je bijvoorbeeld afvraagt of je naar een foto of naar een schilderij kijkt. Of dat je moet puzzelen om er achter te komen welke gecombineerde technieken en materialen ik heb gebruikt.

 

Fotograferen heb ik me voornamelijk zelf aangeleerd. Als je de logica van je camera snapt, dan heb je al een belangrijke stap gemaakt. En aanvullend daarop is het natuurlijk altijd interessant om aan workshops deel te nemen en om boeken (jawel boeken!! en vakliteratuur ) te lezen.

 

Op deze website zie je onder Portfolio voorbeelden van foto’s die ik in de loop der jaren gemaakt heb. Omdat ikzelf Flamencogitaar speel (en dus aficionado van de Flamencomuziek ben) staat er ook een  aantal concertregistraties bij van Flamenco-artiesten.

 

Mijn portfolio wijzig ik overigens regelmatig zodat er telkens weer wat nieuws te zien valt.

Dus kijk gerust eens rond in mijn digitale fotowinkel en als je vragen hebt, bel me dan maar op of stuur me een mail. Misschien heb ik wel een antwoord.

bottom of page